Έπρεπε να περάσουν 19 ολόκληρα χρόνια ώστε η Morgan να παρουσιάσει ένα εντελώς νέο μοντέλο. Έτσι μετά το Aero 8, η εταιρία παρουσιάζει το Plus Six που φορά τον 3,0-λιτρο B58 κινητήρα της BMW απόδοσης 340 ίππων με 500 Nm ροπής.

Συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,2 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 267 χλμ/ώρα. Ζυγίζει μόλις 1.075 κιλά, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, χωρίς την χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού βοηθήματος, εκτός από ABS.

Η εταιρία δηλώνει πως θα προσφέρει και ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με το Plus Six να βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, την CX που κάνει χρήση αλουμινίου και ξύλου. Πάνω σε αυτή η Morgan θα κατασκευάσει πολλά μελλοντικά της μοντέλα, με την πλατφόρμα θα υποστηρίζει επίσης υβριδικούς κινητήρες, ηλεκτροκινητήρες, πρόσθετα συστήματα ασφαλείας και ορισμένες λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης. Η πλατφόρμα ζυγίζει μόλις 100 κιλά.

Το Morgan Plus Six έχει δύο προγράμματα λειτουργίας, τα Sport και Sport Plus και στο εσωτερικό συναντάμε ξύλινες επιφάνειες και ρετρό στοιχεία. Η εταιρία θα κατασκευάζει 300 Plus Six ετησίως, με αρχική τιμή τις £77.995 (€90.805).