Bugatti Baby II, ένα παιδικό αμαξάκι κόστους €30.000 χωρίς φόρους

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti γιορτάζει φέτος τα 110στα γενέθλιά της και παρουσίασε ένα ξεχωριστό μοντέλο, αφιερωμένο για τα παιδιά που οι γονείς τους έχουν πολύ γερό πορτοφόλι.

Η Bugatti είχε κατασκευάσει το πρώτο της παιδικό αμαξάκι πίσω το 1927, όταν ο Ettore Bugatti το είχε δημιουργήσει για τον 4χρονο τότε γιο του, με το αμαξάκι να πωλείται από 1927 έως το 1936.

Το Baby II αντλεί στοιχεία από το αγωνιστικό Type 35 και κοστίζει από 30.000 ευρώ (χωρίς φόρους και έξοδα μεταφοράς). Αποτελεί μια ρέπλικα διαστάσεων 3/4 του Type 35 και μέσα του χωρά ακόμη και ένας ενήλικας.

Διαθέτει αλουμινένιες ζάντες, δερμάτινο κάθισμα, αλουμινένιο ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό και κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα που στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα και αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου. Διαθέτει μπλοκέ διαφορικό και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 1,4 άλογα στο “child mode” με τελική ταχύτητα 20 χλμ/ώρα και 5,4 άλογα στο “adult mode” με τελική ταχύτητα 45 χλμ/ώρα. Με το Speed Key, ο κινητήρας αποδίδει 13,6 άλογα, με την Bugatti να μην ανακοινώνει την τελική ταχύτητα.

Το Bugatti Baby II θα κατασκευαστεί σε 500 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...
Autoblog.gr