Νέα Lotus το 2020

Σχετικά άρθρα

Του χρόνου η Lotus θα παρουσιάσει το πρώτο της νέο σπορ αυτοκίνητο, από τότε που πέρασε στα χέρια της κινέζικης Geely. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται σε μια αναβαθμισμένη έκδοση της τρέχουσας αλουμινένιας πλατφόρμας, με το μοντέλο να μην είναι κάποιο εκ των νέων Elise, Exige και Evora, τα οποία θα παρουσιαστούν μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια, την διετία 2022-2023 και θα κατασκευάζονται πάνω στη νέα πλατφόρμα που ετοιμάζει η βρετανική εταιρία, η οποία θα επιτρέπει στα μοντέλα να πωλούνται παγκοσμίως, μιας και θα μπορεί να ανταποκριθεί στους κανονισμούς όλων των κρατών.

Όπως είπε ο Phil Popham, CEO της Lotus, το νέο μοντέλο θα διατηρεί τα οδηγικά χαρακτηρισιτκά των μοντέλων της Lotus, αλλά θα προσφέρει περισσότερα άνεση, πρακτικότητα και χρηστικότητα σε καθημερινή χρήση. Έτσι οι επιβάτες του θα μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν ευκολότερα μέσα στο αυτοκίνητο, με αυτό να διαθέτει ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Σχετικά με μελλοντικά μοντέλα της Lotus, o Popham είπε πως θα “αγκαλιάσουν την ηλεκτροκίνηση”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...