Η Ferrari teasάρει το Prototipo. Ένα νέο οne-off που θα παρουσιαστεί αύριο

Σχετικά άρθρα

Αύριο η Ferrari θα παρουσιάσει ένα νέο one-off μοντέλο, που όπως φανερώνει το συγκεκριμένο teaser video, θα είναι το πιο ακραίο Special Project μοντέλο που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα.

Ο ιδιοκτήτης του (mr_tk στο Instagram) βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ με το μοντέλο να ονομάζεται Prototipo. Από το video βλέπουμε πως αυτό διαθέτει μεγάλη πίσω αεροτομή, αεραγωγούς στα φτερά και για την ώρα παραμένει άγνωστο σε ποιο μοντέλο της Scuderia βασίζεται, ούτε και τι κινητήρα φορά (V8 ή V12).

Από το teaser video, αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως πρόκειται για κάποιο track-day car που δεν μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους, μιας και το εσωτερικό του είναι εντελώς αγωνιστικό, με roll cage, αγωνιστικό bucket κάθισμα, αγωνιστικό τιμόνι και αγωνιστικό ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ας κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο προκειμένου να δούμε τι νέο ετοίμασε η Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...