Δεύτερος ο Mick Schumacher στις δοκιμές στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Έπρεπε να περάσουν 13 χρόνια προκειμένου ένας Schumacher να οδηγήσει ξανά μονοθέσιο της Scuderia Ferrari. Ο γιος του Michael Schumacher, o Mick, έγραψε σήμερα ιστορία, μιας και οδήγησε για πρώτη φορά ένα μονοθέσιο της Formula 1, την Ferrari SF90, κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας των δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν, με την βροχή να πέφτει αργά το πρωί και να επιστρέφει το μεσημέρι. Αποτέλεσμα ήταν οι δοκιμές να διακοπούν για 4 ώρες.

Ο πιλότος της Ferrari Driver Academy (FDA) και πιλότος της Formula 2, έκανε 56 γύρους (303 γύρους), 33 το πρωί, όπου και σημείωσε ταχύτερο χρόνο 1:32.552, και 23 το απόγευμα, με τον Mick Schumacher να πετυχαίνει χρόνο 1:29.976, χρόνος αργότερος κατά 0,597 δευτερόλεπτα, σε σχέση με τον ταχύτερο χρόνο που σημείωσε ο Max Verstappen (1:29.379). Ο Schumacher πέτυχε έτσι τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στις σημερινές δοκιμές.

Αύριο πίσω από το τιμόνι της SF90 θα βρεθεί ο Sebastian Vettel, με τον Schumacher να οδηγεί το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing. Ο Mick Schumacher δήλωσε

Μου άρεσε πραγματικά σήμερα. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου στο γκαράζ της Ferrari από την πρώτη στιγμή, με αρκετούς από τους ανθρώπους να με ξέρουν από τότε που ήμουν πολύ μικρός.

Η SF90 είναι απίστευτη λόγω της δύναμης που έχει, αλλά είναι επίσης πολύ ομαλή στην οδήγηση. Το απόλαυσα. Εντυπωσιάστηκα από την δύναμη του φρεναρίσματος ενός μονοθεσίου της Formula 1. Μου φάνηκε πως μπορούσα να φρενάρω όλο και αργότερα και πάλι, το αυτοκίνητο θα έστριβε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ferrari για αυτήν την απίστευτη ευκαιρία και ανυπομονώ να δοκιμάσω το μονοθέσιο της Alfa Romeo αύριο.

Αποτελέσματα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα