Η BMW παρουσίασε την Σειρά 3 με μεγαλύτερο μεταξόνιο για την Κίνα

Σχετικά άρθρα

Οι Κινέζοι πελάτες έχουν περίεργα γούστα, καθώς απαιτούν από τις εταιρίες να προσφέρουν στην αγορά εκδόσεις των μοντέλων τους με επιμηκυμένο μεταξόνιο και τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η νέα Σειρά 3 της BMW. Έτσι, σήμερα η γερμανική εταιρία παρουσίασε την 3-Series Li, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Σαγκάη, την ερχόμενη εβδομάδα.

Και αν αναρωτιέσαι για τα νούμερα, το 80% των πωλήσεων της προηγούμενης γενιάς της 3-Series στην Κίνα ήταν με το μακρύ μεταξόνιο (Li), ενώ η Κίνα απορροφά κάτι παραπάνω από το 30% των παγκόσμιων πωλήσεων του γερμανικού entry-level οικογενειακού μοντέλου.

Μιλώντας τώρα για τη νέα 3-Series Li, αυτή θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την αγορά της Κίνα και είναι αποτέλεσμα της κοινοπραξίας της BMW Brilliance Automotive, με την παραγωγή της να γίνεται στο τοπικό εργοστάσιο.

Πέρα από τις φωτογραφίες, η BMW δεν έδωσε τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά αρκέστηκε να δηλώσει ότι το μοντέλο θα έχει τον καλύτερο χώρο στην κατηγορία του για τους πίσω επιβάτες. Εξετάζοντας την αντίστοιχη 3-Series Li της προηγούμενης γενιάς, αυτή είχε μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 110 χλστ., και αν αυτό συμβεί και στη νέα, τότε αυτό αναμένεται να φτάσει τα 2.959 χλστ., όταν η σημερινή Σειρά 5 (G30) έχει μεταξόνιο 2.975 χλστ.

Μηχανικά, η νέα BMW 3-Series Li θα κινείται από έναν τετρακύλινδο κινητήρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, αλλά λογικά θα είναι αυτός της 330i, που αποδίδει 258 άλογα και 400 Nm.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...