Αδίστακτοι εγκληματίες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και κάθε μέρα ακούμε ή βλέπουμε δημοσιεύματα για κάποια κλοπή ενός αυτοκινήτου. Υπάρχουν, όμως, και αυτοί που ενώ θέλουν δεν κατέχουν…το επάγγελμα. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα εξαίρετο παράδειγμα αυτής της κατηγορίας κλεφτών.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στη Γερμανία κοντά στον σταθμό Milbertshofen του Μονάχου, όπου οι κλέφτες στις 2 τα ξημερώματα έκαναν μια απόπειρα να κλέψουν ένα Volkswagen Golf GTI από ένα σταθμευμένο εμπορικό τρένο που τα μετέφερε.

Ενώ οι κλέφτες (ή ο κλέφτης) κατάφεραν να μπουν στο αυτοκίνητο και να στήσουν μια αυτοσχέδια ράμπα, κάτι πήγε στραβά. Πολύ στραβά, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία, με το γερμανικό sport μοντέλο να καταλήγει στις προστατευτικές μπαριέρες.

Το αυτοκίνητο φέρει σοβαρές υλικές ζημιές, με τους κλέφτες αφού κατάλαβαν ότι δεν θα φύγουν με το αυτοκίνητο να αρκούνται στο να κλέψουν το σύστημα infotainment από δύο αυτοκίνητα. Η τοπική αστυνομία ξεκίνησε αμέσως την έρευνα, κάνοντας χρήσης και ενός ελικοπτέρου, αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους κλέφτες. Ακόμα, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία της γραμμής των εμπορευματικών αμαξοστοιχιών για να αναζητήσει στοιχεία.