Carbon πακέτο από την G-Power για την BMW M5 με τα 800 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η G-Power έπιασε για ακόμα μια φορά στα χέρια της τη νέα BMW M5 και τώρα μας παρουσιάζει το carbon πακέτο που ετοίμασε για το γερμανικό supersedan. Αυτό αποτελείται από νέο καπό, νέα μάσκα και μια διακριτική πίσω αεροτομή. Ακόμα, υπάρχουν ζάντες 21 ιντσών και φυσικά το λογότυπο του βελτιωτικού οίκου στη θέση του αντίστοιχου της BMW.

https://youtu.be/OHjtmuYWkBk

H G-Power αναφέρει ότι οι πέντε πρώτες παραγγελίες θα πάρουν το carbon καπό, την αφαίρεση του κόφτη τελικής ταχύτητας και τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου σε τιμή €7.495, μια έκπτωση €800 από το να αγόραζε κάποιος ξεχωριστά αυτά τα τρία πράγματα.

Εκτός αυτού, ο οίκος προσφέρει και μηχανικές βελτιώσεις για τον V8 4,4-λίτρων twin-turbo κινητήρα, ο οποίος δυναμώνει και παράγει 800 άλογα με 980 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 335 χλμ/ώρα.

Το συνολικό κόστος της μηχανικής αναβάθμισης ανέρχεται σε 22.500 ευρώ, με τον οίκο βελτίωσης να προσφέρει δύο ακόμη πακέτα βελτίωσης για την M5. Το πρώτο αποδίδει 750 άλογα με 920 Nm ροπής και το δεύτερο 700 άλογα με 840 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...