Η Toyota Gazoo Racing ανακοίνωσε το πρωτάθλημα GR Supra GT Cup, το οποίο είναι το πρώτο παγκόσμιο ενιαίο πρωτάθλημα για το Gran Turismo Sport στο PlayStation 4. Έτσι, αν είσαι πάνω από έξι χρονών μπορείς να τρέξεις με το νέο ιαπωνικό sportscar στο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά 27 Απριλίου.

Το GR Supra GT Cup αποτελείται από 13 αγώνες και οι τελικοί θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο. Οι οπαδοί της νέας Toyota Supra και του Gran Turismo Sport θα έχουν την ευκαιρία μέσα σε αυτούς τους έξι μήνες να αγωνιστούν εικονικά σε όλον τον κόσμο και στις πιο θρυλικές πίστες, αρχής γενομένης στο Fuji International Speedway της Ιαπωνίας.

Από εκεί, ένας online αγώνας θα διεξάγεται κάθε εβδομάδα για τις επόμενες 12 εβδομάδες. Το eSports πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στην πίστα της Βαρκελώνης, στο αμερικάνικο Blue Moon Bay Speedway, στο Circuit de La Sarthe στη Γαλλία, στο Nurburgring της Γερμανίας, στο Red Bull Ring της Αυστρίας, στο Autodromo Jose Carlos Pace της Βραζιλίας, στο Mount Panorama της Αυστραλίας, στο South Inner Loop του Τόκιο, στο Big Willow της πίστας Willow Springs International της Αμερικής, στην πίστα της Monza και στην πίστα της Suzuka.

Μετά τον 13ο αγώνα, το πρωτάθλημα θα κάνει μια διακοπή για λίγο περισσότερο από ένα μήνα, ώστε να γίνει ο τελικός στα τέλη Οκτωβρίου σε μια εκδήλωση στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο στην Ιαπωνία.