Η Karma παρουσιάζει τα Revero GT και τα πρωτότυπα Pininfarina GT και SC1 Vision

Σχετικά άρθρα

Η Karma στην έκθεση της Σαγκάη παρουσιάζει το Revero GT, αλλά και τα πρωτότυπα Pininfarina GT coupe και SC1 Vision.

Revero GT

Το Revero GT διαθέτει επανασχεδιασμένο σώμα και φορά ένα βελτιωμένο plug-in υβριδικό σύνολο, το οποίο συνδυάζει έναν εντελώς νέο ηλεκτρικό σύνολο, με τον τρικύλινδρο 1.500άρη κινητήρα της BMW.

Ξεκινώντας από τον πρώτο, υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες στον πίσω άξονα και μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου. Αποδίδει 535 άλογα με την μπαταρία να είναι 28 kWh. Μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του για 128 χλμ, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 201 χλμ/ώρα.

Η αυτονομία του ανέρχεται στα 450 χλμ, με το Revero GT να πωλείται σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή από το 2020, ενώ στη Κίνα θα πωλείται από το 2021. Το βάρος του έχει μειωθεί από τα 2.452 κιλά στα 2.290 κιλά.

Karma Pininfarina GT Coupe concept

Το GT Coupe concept είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Karma με τον Pininfarina. Διαθέτει λεπτά LED φωτιστικά σώματα, είναι δίπορτο και φορά το ίδιο plug-in υβριδικό σύνολο με το Revero GT.

Σύμφωνα με την Karma, εάν υπάρξει η απαιτούμενη ζήτηση τότε θα το περάσει στη παραγωγή, με τον Pininfarina να το κατασκευάζει στο δικό της εργοστάσιο στην Ιταλία.

Karma SC1 Vision Concept

Τέλος το SC1 Vision Concept μας δείχνει τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της Karma. Είναι ένα ηλεκτρικό roadster, με μεγάλες πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, οι οποίες παρέχουν πρόσβαση και στον χώρο αποσκευών που βρίσκεται μπροστά από τη καμπίνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...