Η Karma στην έκθεση της Σαγκάη παρουσιάζει το Revero GT, αλλά και τα πρωτότυπα Pininfarina GT coupe και SC1 Vision.

1Revero GT

Το Revero GT διαθέτει επανασχεδιασμένο σώμα και φορά ένα βελτιωμένο plug-in υβριδικό σύνολο, το οποίο συνδυάζει έναν εντελώς νέο ηλεκτρικό σύνολο, με τον τρικύλινδρο 1.500άρη κινητήρα της BMW.

Ξεκινώντας από τον πρώτο, υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες στον πίσω άξονα και μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου. Αποδίδει 535 άλογα με την μπαταρία να είναι 28 kWh. Μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του για 128 χλμ, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 201 χλμ/ώρα.

Η αυτονομία του ανέρχεται στα 450 χλμ, με το Revero GT να πωλείται σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή από το 2020, ενώ στη Κίνα θα πωλείται από το 2021. Το βάρος του έχει μειωθεί από τα 2.452 κιλά στα 2.290 κιλά.

2Karma Pininfarina GT Coupe concept

Το GT Coupe concept είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Karma με τον Pininfarina. Διαθέτει λεπτά LED φωτιστικά σώματα, είναι δίπορτο και φορά το ίδιο plug-in υβριδικό σύνολο με το Revero GT.

Σύμφωνα με την Karma, εάν υπάρξει η απαιτούμενη ζήτηση τότε θα το περάσει στη παραγωγή, με τον Pininfarina να το κατασκευάζει στο δικό της εργοστάσιο στην Ιταλία.

3Karma SC1 Vision Concept

Τέλος το SC1 Vision Concept μας δείχνει τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της Karma. Είναι ένα ηλεκτρικό roadster, με μεγάλες πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, οι οποίες παρέχουν πρόσβαση και στον χώρο αποσκευών που βρίσκεται μπροστά από τη καμπίνα.