Η οικογένεια του Ayrton Senna δίνει μια προτομή του στον Πάπα Φραγκίσκο

Σχετικά άρθρα

Το Ινστιτούτο Ayrton Senna είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση της Βραζιλίας, με σκοπό να συμβάλει στη δημιουργία ευκαιριών σε φτωχά παιδιά της χώρας σε συνεργασία με επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, δήμους, σχολεία, πανεπιστήμια και ΜΚΟ.

Η οικογένεια του θρύλου της Formula 1 είναι βαθιά θρησκευόμενη και τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε μια ειδική προτομή του οδηγού, η οποία θα παραδοθεί αύριο Τετάρτη (17/4) σε μια ειδική τελική στον Πάπα Φραγκίσκο.

Το άγαλμα ανατέθηκε από τη μητέρα του Ayrton Senna στην αδελφή του πρώην οδηγού της Formula 1, Bruno Senna. Η Paula Senna Lalli εργάστηκε πάνω σε αυτή για αρκετά χρόνια, και πρόσφατα κατάφερε να την ολοκληρώσει, δηλώνοντας:

Ήμουν πολύ περήφανη που μου δόθηκε αυτή η εντολή από τη γιαγιά μου [τη μητέρα του Senna], που ήθελε να απεικονίσει τον τρόπο με τον οποίο θυμάται η οικογένεια τον Ayrton με πολλή αγάπη. Δέχτηκα την πρόκληση, παρόλο που ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Θέση στάθμευσης στο Άμστερνταμ πωλείται για 495.000 ευρώ

Θέση στάθμευσης κοντά στο περίφημο Φόντελπαρκ, τον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου στο Άμστερνταμ, πωλείται σε τιμή που έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ολλανδία, όπου οι τιμές...

Στην Alpine o David Sanchez

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα πως ο David Sanchez έγινε ο νέος εκτελεστικός τεχνικός διευθυντής της ομάδας, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Γάλλου μηχανικού στο Enstone. Η...