Η Lexus επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του πρώτου ηλεκτρικού της μοντέλου

Σχετικά άρθρα

O πρόεδρος της premium ιαπωνικής εταιρίας εταιρίας, Yoshihiro Sawa, αποκάλυψε ότι αν η Lexus θέλει να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, θα πρέπει να προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, με τον Sawa να τονίζει από την έκθεση της Shanghai:

Σίγουρα χρειαζόμαστε ένα ηλεκτρικό στο μέλλον, αλλά δεν μπορώ να πω πότε ή πώς.

Σύμφωνα με τον Sawa αυτό θα είναι διαθέσιμο τόσο στην αγορά της Ευρώπης, όσο και της Κίνας, έτσι ώστε αυτό να αυξήσει τις πωλήσεις της εταιρίας στις δύο αγορές, όπου υπάρχουν πολύ αυστηροί κανονισμοί για τους ρύπους.

Παρότι ο Sawa δεν έδωσε την παραμικρή λεπτομέρεια για αυτό το μοντέλο, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα είναι μια ηλεκτρική έκδοση του UX, καθώς η εταιρία προχώρησε στα τέλη του περασμένου χρόνου στην κατοχύρωση του ονόματος UX300e.

Διάβασε ακόμα

Χρονιά ρεκόρ για τα υβριδικά της Toyota στην Ευρώπη, το 2018

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...