Το πρώτο στοίχημα έπεσε κατά τη διάρκεια της περσινής “silly” season, όταν ο οδηγός της Daniel Ricciardo εξέταζε τις μελλοντικές του επιλογές. Ο Αυστραλός πίστευε ότι ο Valtteri Bottas θα έφευγε από την Mercedes, με τον Helmut Marko να στοιχημάτιζε ότι ο Φιλανδός θα μείνει στην ομάδα Brackley, κάτι που αποδείχθηκε σωστό, με τον Ricciardo να δηλώνει:

Κέρδισε €1.000. Θέλει πάντα να ποντάρει περισσότερο – αλλά όταν θέλει να στοιχηματίσει περισσότερο, ξέρεις ότι ήδη γνωρίζει την απάντηση. Δεν είμαι του τζόγου, δεν στοιχηματίζω ούτε πηγαίνω σε καζίνο. Τα χίλια ευρώ δεν ήταν επιλογή μου, αλλά ήταν μια μικρή πίεση από τον Helmut.

Στη συνέχεια, ο οδηγός της Renault τόνισε ότι στην Αυστραλία έβαλαν εκ νέου ένα στοίχημα και κέρδισε πίσω τα χρήματα του, αλλά δεν είναι πρόθυμος να παίξει άλλο στοίχημα με τον πρώην προϊστάμενο του, λέγοντας:

Παίξαμε άλλο ένα στοίχημα, νομίζω ότι ήταν στη Μελβούρνη, και το κέρδισα. Οπότε είμαστε ισόπαλοι. Ήταν για τις κατατακτήριες, όπου ο Marko πίστευε ότι η Red Bull θα βρισκόταν στην κορυφή και στις τρεις προκριματικές φάσεις (Q1, Q2 και Q3), και εγώ πίστευα ότι δεν θα το κάνουν και δεν ήταν, και έτσι πήρα τα λεφτά μου πίσω. Δεν θέλω να στοιχηματίζω πια μαζί του, αλλά είναι εντάξει, αν η σχέση μας είναι έτσι, είναι πολύ διασκεδαστική.