Δοκιμάζοντας το Golf GTI TCR σε βρόχινες συνθήκες

Σχετικά άρθρα

Ο Henry Catchpole του βρετανικού Carfection πήρε το Volkswagen Golf GTI TCR για δοκιμή, αλλά ο καιρός του τα χάλασε μιας και οι καιρικές συνθήκες περιελάμβαναν ακόμη και χιόνι.

Το αυτοκίνητο είναι το ταχύτερο Golf GTI όλων των εποχών, με τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα του να αποδίδει 290 άλογα με 370 Nm ροπής και να συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,4 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, αλλά η VW μπορεί να βγάλει τον περιοριστή και αυτή να φτάσει στα 260 χλμ/ώρα.

Διαθέτει σφυρήλατες ζάντες 18″ (19″ στον πρόσθετο εξοπλισμό), μεγάλα φρένα, διαχύτη, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, ειδικά αυτοκόλλητα, πλαϊνές ποδιές, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέο μπροστά σπόιλερ. Επίσης φέρει μπλοκέ διαφορικό και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με τρεις ρυθμίσεις (normal, comfort, sport). Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα με μαύρες/κόκκινες επενδύσεις, κόκκινες ραφές, ανοξείδωτες λεπτομέρειες και TCR λογότυπα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...