Σκοτώθηκε 52χρονη που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Σχετικά άρθρα

Μια 52χρονη γυναίκα ολλανδικής υπηκοότητας έχασε την ζωή της λίγο πριν τις 9 χθες το βράδυ, στο ύψος του Λογγού στην εθνική οδό, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με ένα Range Rover που οδηγούσε ένας 36χρονος.

Η γυναίκα που οδηγούσε ένα Seat Mii, είχε μπει ανάποδα στην εθνική οδό, στον κόμβο της Αρκίτσας. Μετά από λίγα χιλιόμετρα, συγκρούστηκε μετωπικά με το Range Rover, ο οδηγός του οποίου προσπάθησε να αποφύγει το Mii. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η γυναίκα να αφήσει την τελευταία της πνοή, ενώ ο 36χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Λόγω του δυστυχήματος, το ρεύμα της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Αθήνα παρέμεινε κλειστό για ώρα και η κίνηση γινόταν από παρακαμπτηρίους οδούς.

[Ευχαριστώ όλους για το tip]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...