GP Ισπανίας: Tα ελαστικά των οδηγών

Σχετικά άρθρα

H Pirelli ανακοίνωσε τα ελαστικά που επέλεξαν οι οδηγοί για το GP της Ισπανίας (10-12 Μαΐου). Οι περισσότεροι πιλότοι επέλεξαν μόνο δύο σετ της σκληρής (C2) γόμας, με τις επιλογές τους να διαφοροποιούνται στην μεσαία (C3) και στην μαλακή (C4).

Ο Hamilton επέλεξε 2 σετ σκληρής γόμας, 3 σετ μεσαίας και 8 μαλακής, ενώ ο Bottas 1 σετ μαλακής, 4 μεσαίας και 8 σκληρής Ο Vettel διάλεξε 1 σετ σκληρής γόμας, 3 σετ μεσαίας και 9 μαλακής, ενώ ο LecLerc επέλεξε 2 σετ σκληρής γόμας, 2 σετ μεσαίας και 9 μαλακής.

Η Red Bull έχει επιλέξει για τους πιλότους της 2 σετ σκληρής γόμας, 4 σετ μεσαίας και 7 μαλακής, ενώ η Renault έχει 1 σετ σκληρής γόμας, 3 σετ μεσαίας και 9 μαλακής για τον Ricciardo και 2 σετ σκληρής γόμας, 2 σετ μεσαίας και 9 μαλακής για τον Hulkenberg.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...