Η Isuzu παρουσιάζει τα D-Max XTR και D-Max Safir. Το πρώτο θα ξεκινήσει εμπορική πορεία αργότερα μέσα στο έτος, διαθέτοντας ανάρτηση της Pedders που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος στα 25 εκατοστά, νέο bodykit, μεγάλα φρένα και ζάντες 17″ με ελαστικά Pirelli Scorpion All Terrain Plus.

Θα προσφέρεται στα χρώματα: Splash White, Titanium Silver Met, Obsidian Grey Mica και Cosmic Black Mica και στο εσωτερικό του συναντάμε θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, πράσινες ραφές και XTR λογότυπα.

Το Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 Safir όπως είναι ολόκληρη η ονομασία του, έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Arctic Trucks και θα κατασκευαστεί σε άκρως περιορισμένη παραγωγή 10 μονάδων.

Και τα δέκα θα είναι βαμμένα στο Sapphire Blue Mica χρώμα, έχοντας ασημί μπάρες, ασημί Top roller κάλυμμα, αλουμινένια προστατευτικά πατώματος, ζάντες 17″ με off-road ελαστικά, LED φώτα στη γρίλια και στην οροφή και νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά πολύ.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφές, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 9″, 9 ηχεία και subwoofer. Επίσης έχει σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone και κάμερα στον μπροστινό προφυλακτήρα.