Ένα πλήρως λειτουργικό VW e-Golf “γδύνεται” για εκπαιδευτικό λόγο

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen παρουσίασε σήμερα το eGon, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα e-Golf χωρίς τα εξωτερικά μέρη του αμαξώματος. Με άλλα λόγια, ένα πραγματικό cutaway. Το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει έκθεση τεχνολογίας IdeenExpo στο Ανόβερο, που ανοίγει τις πύλες της στις 15 Ιουνίου και σκοπός του είναι η επίδειξη της τεχνολογίας του αυτοκινήτου.

Η IdeenExpo είναι μια έκθεση που γίνεται κάθε δύο χρόνια στο Messegelande της γερμανικής πόλης και απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς σε ηλικία επισκέπτες ενώ επικεντρώνεται στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Το eGon είναι δημιουργία των εκπαιδευόμενων της γερμανικής εταιρίας και μέσω αυτού μπορούμε να δούμε οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από το “δέρμα” του ηλεκτρικού μοντέλου της. Για παράδειγμα, τις μπαταρίες λιθίου, τους κινητήρες, τον μετατροπέα, τον κεντρικό υπολογιστή, τον χώρο επιβατών, τις καλωδιώσεις κλπ. Όλα τα μέρη φέρουν έναν QR code, που οι επισκέπτες μέσω σκαναρίσματος με το smartphone μπορούν να διαβάσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, η Volkswagen αναφέρει ότι για να φτιάξει το eGon “έγδυσε” απλά ένα e-Golf, με το αυτοκίνητο να είναι πλήρως λειτουργικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...