Kvyat: Δεν χρειάζονται οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή την ακύρωση του FP1 στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν εξαιτίας του συμβάντος του Geroge Russel, ο Daniil Kvyat έκανε γνωστή την άποψη του για τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Όπως είδαμε στον αγώνα του Baku, η ακύρωση της πρώτης περιόδου δεν επηρέασε καθόλου τις ομάδες στις κατατακτήριες και στον αγώνα, με τον Ρώσο οδηγό της Toro Rosso να δηλώνει:

Ίσως χρειάζεται να πηγαίνουμε στην πίστα μόνο το Σάββατο. Αυτό είναι. Ειλικρινά έχουμε τόσο πολύ γνώση για όλες τις σημερινές πίστες. Νομίζω ότι χρειάζεται να δώσουμε επιπλέον χρόνο στις νέες πίστες, όπως για παράδειγμα το Βιετνάμ, αλλά δεν ξέρω. Εξαρτάται από τους ανθρώπους της F1 να αποφασίσουν, το τι είναι καλύτερο και το τι όχι. Κάθε οδηγός είναι διαφορετικός. Κάποιοι ίσως χρειάζονται πέντε ώρες. Όχι εγώ.

Με τη σειρά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Christian Horner, υποστήριξε να μειωθούν σε δύο ημέρες οι αγώνες, αλλά παράλληλα να προστεθούν περισσότερους αγώνες στο μέλλον, λέγοντας:

Νομίζω εξαρτάται από το πόσους αγώνες θα έχουμε. Αν καταλήξουμε να έχουμε περισσότερους αγώνες, τότε πραγματικά χρειαζόμαστε να περικόψουμε τον χρόνο. Είδαμε ότι η μία διαδικασία δούλεψε καλά την Παρασκευή στο Baku, έτσι ίσως μόνο μία διαδικασία να είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Τότε θα μπορούν μερικά κομμάτια αλλά και το προσωπικό της πίστας να μετακινούνται και να αλλάζουν μέρος και μία διαδικασία είναι αρκετή για το Σαββατοκύριακο.

Πηγήmotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα