Μπορεί να μην έχουν περάσει 5 μήνες από την στιγμή που ξεκίνησε το εμπορικό λανσάρισμα του Kona Electric στην Ευρώπη και η Hyundai ανακοίνωσε σήμερα τις αλλαγές που θα φέρει η MY2020 έκδοση του.

Η πιο σημαντική είναι η τοποθέτηση στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου ενός νέου τριφασικού φορτιστή 11 kW, που θα αντικαταστήσει τον 7.2 kW onboard φορτιστή. Με τον νέο φορτιστή, η φόρτιση της μπαταρίας από δημόσιους φορτιστές και τα wallboxes των σπιτιών θα γίνεται γρηγορότερα, χωρίς να ανακοινώνονται οι νέοι χρόνοι. Σήμερα, το αυτοκίνητο φορτίζει από wallbox στο σπίτι σε εννιά ώρες και 35 λεπτά.

Εκτός αυτού, το Hyundai Kona Electric θα είναι συμβατό με την εφαρμογή για smartphone Blue Link, που σου επιτρέπει να εκκινήσεις το αυτοκίνητο από μακριά, να ξεκλειδώνεις τις πόρτες, να ενεργοποιείς το σύστημα κλιματισμού, καθώς και να προγραμματίζεις μέσω της εφαρμογής πότε να γίνεται η φόρτιση των μπαταριών.

Τέλος, η Hyundai τοποθετεί μια νέα οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που υποστηρίζει το αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης. Ακόμα εξοπλίζεται με το σύστημα eCall, ενώ υπάρχουν προαιρετικά θερμαινόμενα πίσω καθίσματα.