Nissan Ultimate Parks Titan XD

Σχετικά άρθρα

Η Nissan μαζί με το Destination Frontier, στο Overland Expo West παρουσίασε και το Ultimate Parks Titan XD. Σχεδιασμένο για τον εορτασμό των 100 χρόνων του εθνικού πάρκου του Grand Canyon, το μοντέλο θα παραχωρηθεί δωρεάν στο Grand Canyon Conservancy.

Βασίζεται στο Titan XD PRO-4X Crew Cab και έχει σχεδιαστεί να μεταφέρει ανθρώπους και εργαλεία στις απομακρυσμένες γωνίες του Εθνικού Δρυμού του Grand Canyon. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το Titan μπορεί να αντιμετωπίσει το δύσκολο έδαφος, το μοντέλο έχει εξοπλιστεί με νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά σχεδόν 8 εκατοστά και ελαστικά Nitto Trail Grappler 35 ιντσών. Υπάρχει νέο bodykit, ειδική κατασκευή στη καρότσα και ένα τρέιλερ που μετατρέπεται σε σκηνή.

Κίνηση παίρνει από τον V8 5,6-λίτρων κινητήρα βενζίνης απόδοσης 395 ίππων με 534 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...