Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του Skoda Superb Facelift

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Πέμπτη (23/5) η Skoda έχει ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Superb και παρότι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του από τον περασμένο Ιανουάριο, σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τέσσερις νέες που μας δείχνουν την ακριβότερη έκδοση εξοπλισμού του τσέχικου μοντέλου.

Αυτό θα προσφέρεται σε sedan και combi έκδοση αμαξώματος, ενώ για πρώτη φορά θα προστεθεί και Scout έκδοση. Το αυτοκίνητο δεν έχει μεγάλες αλλαγές, και αυτές εντοπίζονται στους νέους προφυλακτήρες, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες από την Κίνα– αυτοί αυξάνουν το μήκος του αυτοκινήτου κατά 8 χλστ.. Τα νέα -λεπτότερα- LED φωτιστικά σώματα, ανήκουν πλέον στον βασικό εξοπλισμό, ενώ η ανανεωμένη μάσκα ακολουθεί τη σχεδίαση που είδαμε στο Scala. Τέλος, υπάρχουν νέες ζάντες, όπως επίσης και νέα χρωμιομένα διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, μεγαλύτερη οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και νέα διακοσμητικά. Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα γίνει το πρώτο μοντέλο της skoda που θα πωλείται με plug-in υβριδικό κινητήρα, η οποία θα ονομάζεται Superb iV.

Αυτή θα φέρει το υβριδικό σύνολο του Volkswagen Passat GTE, που συνδυάζει έναν 1.400αρη TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας 215 άλογα, προσφέροντας 50 χλμ ηλεκτρική αυτονομία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...