Skoda Superb Facelift. Αυτό είναι

Σχετικά άρθρα

Τις τελευταίες ημέρες του 2018 είχαμε δει χωρίς ίχνος καμουφλάζ την ανανεωμένη wagon έκδοση του Skoda Superb και τώρα βλέπουμε το σεντάν μοντέλο.

Το αυτοκίνητο δεν έχει μεγάλες αλλαγές, μιας και αυτές εντοπίζονται στους νέους προφυλακτήρες, στη νέα γρίλια, στα νέα φωτιστικά σώματα, στις νέες ζάντες, όπως επίσης και στα νέα χρωμιομένα διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, μεγαλύτερη οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και νέα διακοσμητικά. Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα γίνει το πρώτο μοντέλο της skoda που θα πωλείται με plug-in υβριδικό κινητήρα.

Πρόκειται για αυτόν του Volkswagen Passat GTE που συνδυάζει έναν 1.400αρη TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας 215 άλογα, προσφέροντας 50 χλμ ηλεκτρική αυτονομία. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες, πιθανώς στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

ΠηγήKaixian

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...