Novitec Ferrari 812 N-Largo με 840 άλογα, μωβ εσωτερικό και επικό ήχο

Σχετικά άρθρα

Η Novitec παρουσιάζει το νέο της βελτιωτικό πακέτο που ετοίμασε για την Ferrari 812 Superfast. Το ιταλικό supercar φορά νέο φαρδύ αεροδυναμικό bodykit κατασκευασμένο από carbon που αυξάνει το πλάτος του κατά 14 εκατοστά, φτάνοντας πλέον τα 2,11 μέτρα.

Σύμφωνα με τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο, όλα τα carbon μέρη που φοράει το αυτοκίνητο έχουν εξελιχθεί μέσα στην αεροδυναμική σήραγγα. Το bodykit αποτελείται από νέο μπροστά σπόιλερ, νέους προφυλακτήρες, νέες πλευρικές ποδιές, αεροτομή, νέο καπό, διαχύτη και φτερά. Ακόμα, φοράει νέα sport ελατήρια, που ταυτόχρονα μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ. Για το λόγο αυτό, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με σύστημα ανύψωσης του εμπρός τμήματος, που με το πάτημα ενός κουμπιού αυτό ανασηκώνεται κατά 40 χλστ. έτσι ώστε να περνάς ανενόχλητος τα σαμαράκια.

Μηχανικά, ο ατμοσφαιρικός V12 6,5-λίτρων κινητήρας δυναμώνει κατά 40 άλογα και κατά 33 Nm ροπής, αποδίδοντας πλέον 840 άλογα και 751 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 345 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας αποκτά νέα Inconel εξάτμιση με σύστημα βαλβίδων, με τις απολήξεις να έχουν 110 χλστ. διατομή, όντας συνολικά 11 κιλά ελαφρύτερη από την αντίστοιχη εργοστασιακή. Ο ήχος της θυμίζει παλιές καλές εποχές της Formula 1. Σε προκαλώ να δυναμώσεις τα ηχεία σου και να πατήσεις το play.

Υπάρχουν νέες σφυρήλατες ζάντες της Vossen, όπου εμπρός είναι 21 ιντσών με ελαστικά 275/30 και πίσω 22 ιντσών με ελαστικά 335/25. Στο εσωτερικό συναντάμε μωβ και μαύρες Alcantara και δερμάτινες επενδύσεις, όπως και cabon διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr