Μετά από δύο χρονιές στο Johannesburg της Νοτίου Αφρικής, το Gymkhana GRiD επιστρέφει στην Ευρώπη και την Πολωνία. Έτσι, στις 7 Σεπτεμβρίου το Gymkhana GRiD: The European Gauntlet θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία και πιο συγκεκριμένα στο PTAK Warsaw Expo.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της Κεντρικής Ευρώπης και θα αποτελέσει το επίκεντρο του 10ου παγκόσμιου τελικού του Gymkhana GRiD. Βασιζόμενοι στη δυναμική των προηγούμενων ετών, όπου οδηγοί όπως ο Johan Kristoffersson, ο Daigo Saito, 0 Luke Woodham και ο Petter Solberg έχουν στεφθεί πρωταθλητές, η πολωνική έκδοση του Gymkhana GRiD πρόκειται να μας παρουσιάσει την μεγαλύτερη, ταχύτερη και πιο τεχνικά δύσκολη πίστα μέχρι σήμερα.

Επιπλέον, η είσοδος 64 οδηγών, προερχόμενων από προκριματικούς γύρους από την Ιαπωνία, τη Νότια Αφρική, τη Νορβηγία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Ισπανία, θα αγωνιστούν με ντόπιους οδηγούς από την Πολωνία.

Να θυμίσω ότι το πρώτο Gymkhana GRiD έγινε στο Irwindale της California το 2010, ενώ το 2016 πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, στον Μαραθώνα. Οι αγώνες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, μια για τετρακίνητα αγωνιστικά και μια για δικίνητα, με την χάραξη της πίστας να προσφέρει μια μίξη από autocross, drift και time trial, όπου οι οδηγοί αγωνίζονται σε ζευγάρια.