Η Apple ανακοινώνει σημαντικό update για το CarPlay και τους Χάρτες της

Σχετικά άρθρα

Χθες πραγματοποιήθηκε η ετήσια παγκόσμια διάσκεψη προγραμματιστών της Apple (WWDC), και εκεί η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε τόσο τα νέα της λειτουργικά συστήματα όσο και μία σειρά συσκευών.

Ανακοινώνοντας το iOS 13, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η Apple ανακοίνωσε -μεταξύ άλλων- ότι αναβαθμίζει το CarPlay. Έτσι, ο νέος πίνακας εργαλείων θα δείχνει περισσότερες πληροφορίες, καθώς για παράδειγμα, θα επιτρέψει τη μουσική, τους χάρτες και τις ειδοποιήσεις να εμφανίζονται όλα σε μια ενιαία οργανωμένη οθόνη.

Η Siri θα συνεργάζεται με την Pandora και το Waze, ενώ η εφαρμογή της μουσικής έχει επίσης επανασχεδιαστεί για να τονίσει το εξώφυλλο του άλμπουμ. Επίσης, η Apple βελτίωσε σημαντικά την εφαρμογή χαρτών της, καθώς πρόσθεσε αρκετές λεπτομέρειες, ενίσχυσε την εμφάνιση των κτιρίων όπου θα είναι μόνιμα εμφανής και τέλος πρόσθεσε μία λειτουργία παρόμοια με αυτή του Street View της Google.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...