Μια δήλωση του πρώην ισχυρού άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone ήταν αρκετή προκειμένου να δημιουργηθούν ελπίδες για την πορεία της υγείας του Michael Schumacher.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, μιλάει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Schumacher, που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου του 2019. O Bernie Ecclestone, στο πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Schumacher”, που προβλήθηκε στο περιθώριο του φεστιβάλ των Καννών, είπε για τον Γερμανό:

Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλύτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Η παραπάνω δήλωση μεταφράστηκε από ορισμένους πως η πορεία της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 είναι καλύτερη και πως ο Schumacher θα ξαναβρεθεί κάποια στιγμή μπροστά στις κάμερες.

Η οικογένεια του Michael Schumacher έχει δώσει τις σχετικές άδειες για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, με τους βραβευμένους Γερμανούς κινηματογραφιστές Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons να βρίσκονται πίσω από το ντοκιμαντέρ. Οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν για τα ντοκιμαντέρ του αστέρα του τένις Boris Becker και του μουσικού Udo Jurgens.

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε σπάνιες συνεντεύξεις μελών της οικογένειας του Schumacher, αλλά και σπάνιο αρχειακό υλικό που δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα.

Αυτά θα πλαισιωθούν από τα 50στα γενέθλια του Schumacher, αλλά και από τις εκδηλώσεις της 25ης επετείου από το πρώτο πρωτάθλημα οδηγών του Γερμανού στην Formula 1 (1994).

Την παραγωγή του ντοκιμαντέρ την έχουν αναλάβει οι εταιρίες B | 14 FILM (των Benjamin Seikel και Vanessa Nocker) και DCM, ενώ την παγκόσμια προώθηση του την έχει αναλάβει η Rocket Science.

Το ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσει τις πτυχές αυτού του περίπλοκου ανθρώπου – τον ανελέητο οδηγό Formula 1, το φιλόδοξο αγόρι γεμάτο όνειρα, τον προσγειωμένο μηχανικό, τον ομαδικό παίκτη και τον αφοσιωμένο φίλο και πατέρα,

αναφέρει η ανακοίνωση της Rocket Science.