Lexus GX facelift 2020

Σχετικά άρθρα

Η Lexus παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του GX. Το μοντέλο αποκτά νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες και προσφέρεται και με το πακέτο Sport Design που έχει σπορ προφυλακτήρες, ζάντες 19″ σε σκούρο γκρι χρώμα, διαφορετικά καπάκια πλαϊνών καθρεπτών, μαύρη απόληξη εξάτμισης και διαφορετικά γραφικά στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Το πακέτο Off-Road διαθέτει αρκετές κάμερες, προστατευτικό ρεζερβουάρ, ψυγείο κιβωτίου και τον επιλογέα Multi-Terrain Select.

Κίνηση παίρνει από τον V8 4,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 301 ίππων με 446 Nm ροπής που συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, Torsen μπλοκέ διαφορικό και σύστημα τετρακίνησης.

Στο βασικό εξοπλισμό υπάρχει η σουίτα συστημάτων ασφαλείας Lexus Safety System+ που περιλαμβάνει τα συστήματα lane departure alert, pre-collision system με pedestrian protection, radar cruise control και αυτόματη μεγάλη σκάλα προβολέων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...