Η Koenigsegg παρουσίασε το Jesko στις αρχές του περασμένου Μάρτη στην έκθεση της Γενεύης και δύο εβδομάδες αργότερα ανακοίνωσε πως το μοντέλο έγινε sold out, μιας και βρέθηκαν και οι 125 ιδιοκτήτες που έδωσαν προκαταβολές προκειμένου να κατοχυρώσουν ένα αυτοκίνητο, που κοστίζει τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ χωρίς τους φόρους κάθε χώρας.

1Δες και αυτό

Έτσι η Koenigsegg έκανε τον κινητήρα του Jesko να είναι καλύτερος από αυτόν της Regera

Η Koenigsegg τότε είχε αναφέρει πως ορισμένα Jesko αγοράστηκαν από αντιπροσώπους της, προκειμένου αυτοί να πουλήσουν τα slots σε εκείνους τους πελάτες που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν το αυτοκίνητο απευθείας από το εργοστάσιο.

Το εάν η συγκεκριμένη αγγελία είναι ένα από αυτά τα slot, το γνωρίζει μόνο η Koenigsegg, αλλά μικρή σημασία έχει. Βλέπεις η γερμανική αντιπροσωπεία Mulsano, πουλά το slot έναντι του ποσού των 3.986.500 ευρώ.

2Διάβασε ακόμη

Επίσημο: Koenigsegg Jesko με τελική 482 χλμ/ώρα

Η παραγωγή του Jesko θα ξεκινήσει στα τέλη του 2020, με την εταιρία να κατασκευάζει ένα αυτοκίνητο ανά εβδομάδα. Θα προσφέρεται σε δύο παραλλαγές, track ή top speed – ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη και θα μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε όλους τους δημόσιους δρόμους του κόσμου.