Ο CEO της Toyota συμμετέχει μυστικά στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Σήμερα ξεκινά ο φετινός 24ωρος αγώνας αντοχής του Nurburgring και εκεί η Toyota Gazoo Racing θα τρέξει με την Supra GT4, την αγωνιστική έκδοση της νέας Supra, όπως και με ένα αγωνιστικό Lexus LC.

Ωστόσο αυτό που δεν ανακοίνωσε η εταιρία, αλλά έγινε γνωστό, είναι το γεγονός πως ο CEO της Toyota, ο Akio Toyoda, θα συμμετάσχει κρυφά στον αγώνα, μιας και έχει δηλωθεί με το ψευδώνυμο Mr. Morizo, οδηγώντας την αγωνιστική Supra.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Toyoda συμμετέχει σε κάποιον αγώνα, αφού ο ίδιος είναι μεγάλος λάτρης της ταχύτητας, έχοντας για προσωπικό του όχημα το Century GRMN.

Το 2014, ο 63χρονος σήμερα Toyoda, συμμετείχε στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring, τερματίζοντας στην 4η θέση, οδηγώντας ένα Lexus LFA, ενώ έχει συμμετάσχει και μια ακόμη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα, οδηγώντας ένα GT86. Επίσης έχει τρέξει σε διάφορους αγώνες οδηγώντας ένα Lexus RC.

ΠηγήThedrive.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...