Η Koenigsegg είναι εξοργισμένη για την δημοπρασία μιας One:1

Σχετικά άρθρα

Ο οίκος δημοπρασιών Bonhams έχει αναλάβει την πώληση μιας Koenigsegg One:1 και η σουηδική εταιρία είναι εξοργισμένη, κυρίως από το γεγονός πως το αυτοκίνητο πωλείται χωρίς επιθυμητή τιμή.

Ο οίκος αναμένει πως μια από τις επτά One:1 που κατασκεύασε η Koenigsegg θα πιάσει τιμή μεταξύ 1,6 και 2,1 εκατ. ευρώ. Το αυτοκίνητο ήταν του Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, του γιου του προέδρου/δικτάτορα της Αφρικανικής Ισημερινής Γουινέας, τα αυτοκίνητα του οποίου θα βγουν σε δημοπρασία στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Η αντίδραση της Koenigsegg έγκειται στο γεγονός πως η ίδια πιστεύει πως η σημερινή αγοραία αξία της One:1 είναι πολύ μεγαλύτερη από την εκτιμώμενη τιμή των 2,1 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο Bonhams, αφού στο παρελθόν μια One:1 πουλήθηκε για περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια.

Σίγουρα είναι παράξενο το γεγονός πως μια αυτοκινητοβιομηχανία έχει άποψη για την τιμή πώλησης ενός αυτοκινήτου σε μια δημοπρασία, με την ανακοίνωση της Koenigsegg να καταλήγει πως δεν είναι διατεθειμένη να παραμείνει στο περιθώριο και να παρατηρεί αυτή την παράνομη συμπεριφορά χωρίς να αντιδράσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...