Dacia Duster Black Collector Edition περιορισμένης παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Με την εμπορική πορεία της δεύτερης γενιάς του Duster να είναι άκρως επιτυχημένη σε Ευρώπη και Ελλάδα, σημειώνοντας κάθε χρόνο και νέο ρεκόρ, η Ρουμάνικη εταιρία παρουσίασε αποκλειστικά για την αγορά της Γαλλίας μια ειδική έκδοση του μοντέλου, η οποία θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 500 αυτοκινήτων.

Η έκδοση ονομάζεται Black Collector και με την συγκεκριμένη να περιγράφεται ως “κομψός τυχοδιώκτης”. Όλα τα Duster Black Collector θα είναι βαμμένα σε μαύρο μεταλλικό χρώμα και μηχανικά θα φορούν τον νέο 1.300άρη turbo κινητήρα, απόδοσης 150 ίππων, στέλνοντας την κίνηση στον εμπρός άξονα.

Διάβασε ακόμα

Οι τιμές του Dacia Duster με τον 1.300άρη turbo κινητήρα

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού εμφανίζεται ο αύξων αριθμός του μοντέλου, ενώ υπάρχουν ειδικά πατάκια και ηχοσύστημα της Focal. Ακόμα, εφοδιάζεται με keyless entry σύστημα μέσω κάρτας, αυτόματο κλιματισμό, τέσσερις περιμετρικές κάμερες και οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με ενσωμάτωση Apple CarPlay.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr