Η NEVS ξεκίνησε την παραγωγή του ηλεκτρικού Saab 9-3

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Evergrande Health έδωσε 930 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να αποκτήσει το 51% της NEVS, της εταιρίας που κατέχει τα δικαιώματα της Saab και φαίνεται ότι τα πρώτα σημάδια προς αυτή την κατεύθυνση είναι θετικά.

Και αυτό γιατί σήμερα έγινε γνωστό ότι η ΝEVS ξεκίνησε την παραγωγή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο εργοστάσιό της στην πόλη Tianjin της βόρειας Κίνας.

Το “καινούριο” ηλεκτρικό αυτοκίνητο βασίζεται πάνω πλατφόρμα του Saab 9-3, τα δικαιώματα της οποίας έχει αγοράσει η ΝEVS. Να θυμίσω ότι η τελευταία ιδρύθηκε από τον Κινέζο επιχειρηματία Kai Johan Jiang, ο οποίος είναι γεννημένος στο Trollhattan της Σουηδίας.

Σύμφωνα με την Evergrande, η έναρξη της παραγωγής του ηλεκτρικού μοντέλου είναι μόνο η αρχή, καθώς σχεδιάζει να το παράγει και σε άλλες πόλεις της Κίνας, με το εργοστάσιο στην Tianjin να αναφέρει ότι η ετήσια παραγωγική του δυνατότητα είναι 50.000 αυτοκίνητα.

Διάβασε ακόμα

Η Evergrande θέλει να γίνει ο ηγέτης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...