Η BMW M5 Competition είναι το ταχύτερο περιπολικό της Αυστραλίας

Σχετικά άρθρα

Η αστυνομία στην Βικτώρια της Αυστραλίας παρέλαβε μια BMW M5 Competition και έτσι αυτό είναι το ταχύτερο περιπολικό σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Η M5 προστίθεται στη γκάμα των 530d περιπολικών που έχει εδώ και μερικούς μήνες η αστυνομία της Βικτώρια. H M5 θα χρησιμοποιηθεί για την περιπολία των εθνικών οδών της συγκεκριμένης πολιτεία της Αυστραλίας.

Να θυμίσω πως η M5 Competition ζυγίζει 1.865 κιλά και μηχανικά φορά τον V8 4,4-λίτρων biturbo κινητήρα που αποδίδει 625 άλογα μεταξύ 5.600 και 6.700 σ.α.λ με 750 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο M Steptronic 8 σχέσεων και έχει τρία προγράμματα λειτουργίας Efficient, Sport, and Sport Plus.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 10,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Για τους “πιο δραστήριους” η BMW μπορεί να αφαιρέσει τον περιοριστή και η τελική ταχύτητα να ξεπεράσει το φράγμα των 300 χλμ/ώρα, αγγίζοντας τα 305 χλμ/ώρα.

Στην Αυστραλία υπάρχει επίσης ένα περιπολικό Honda Civic Type R όπως και ένα Kia Stinger GT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...
Autoblog.gr