Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα (26/7) στο γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την παρουσία και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, και του προεδρείου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας.

Κύριοι άξονες συζήτησης ήταν τα θέματα που αφορούν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας, μεταξύ των οποίων το Ράλλυ Ακρόπολις, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, και άλλων διεθνών αγώνων για τους οποίους η ΟΜΑΕ είτε έχει δεσμευθεί, είτε τους έχει αναλάβει.

Επισημάνθηκαν, επιπλέον, τα ισχυρά οικονομικά και τουριστικά οφέλη που προκύπτουν, αλλά και η σημαντική ευκαιρία για να συνδεθεί, αυτός ο σπουδαίος διεθνής αγώνας, με τα απαραίτητα κοινωνικά μηνύματα για την “οδική ασφάλεια και συμπεριφορά” στη χώρα.

Διαπιστώθηκε, τέλος, από τον κ. Αυγενάκη, ότι οι συνθήκες είναι ώριμες, με το τόσο ζεστό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι δύο Περιφέρειες και οι μεγάλοι Δήμοι εντός αυτών, ώστε να υπάρξει πλέον ένας στρατηγικός σχεδιασμός, που θα εξασφαλίσει όχι μόνο την, εκ νέου, σταδιακή ανάπτυξη του θεσμού, αλλά και τη διαρκή εξέλιξή του.