Ιδιοκτήτης Tesla Model 3 έκλεψε ρεύμα για 12 ώρες

Σχετικά άρθρα

Ένας ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3 θέλησε να φορτίσει δωρεάν την μπαταρία του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου και έτσι πήγε στην αυλή ενός σπιτιού, όπου βρήκε μια πρίζα, σύνδεσε τον φορτιστή και άφησε εκεί το αυτοκίνητό του για 12 ώρες μέχρι να φορτίσει.

Το περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα των ΗΠΑ, με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να καταλαβαίνει τι γίνεται όταν ένας κηπουρός του χτύπησε την πόρτα, ζητώντας του να απομακρύνει το αυτοκίνητό του από το γκαζόν, προκειμένου να το κουρέψει.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλεσε την αστυνομία. Τελικά οι ιδιοκτήτες του Model 3, ένα ανδρόγυνο, επέστρεψαν να πάρουν το αυτοκίνητό τους λίγες ώρες μετά, λέγοντας πως είχαν μείνει από μπαταρία και έπρεπε να φορτίσουν κάπως το αυτοκίνητό τους, όσο αυτοί κοιμόταν στο σπίτι ενός φίλου τους.

ΠηγήWPBF

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...