Δες όλες τις λεπτομέρειες του νέου Audi S4

Σχετικά άρθρα

Με την παρουσίαση του ανανεωμένου S4, η Audi τόλμησε να το προσφέρει αποκλειστικά με κινητήρα πετρελαίου. Συγκεκριμένα, το μοντέλο φορά τον 3,0-λιτρο V6 TDI κινητήρα που διαθέτει ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt.

Ο turbodiesel κινητήρας αποδίδει 347 άλογα με 700 Nm ροπής από τις 2.500 σ.α.λ έως τις 3.100 σ.α.λ και φορά ηλεκτρικό κομπρέσορα (EPC) με 48 Volt ηλεκτρικό σύστημα που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 0,5 kWh, η οποία βρίσκεται τοποθετημένη κάτω από τον χώρο των αποσκευών.

Η Audi ανακοινώνει ότι τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,8 δευτερόλεπτα (4,9 δευτ, η Avant έκδοση), αλλά έχει μετρηθεί ότι αυτά έρχονται σε 4,66 δευτ, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Παραπάνω έχεις την ευκαιρία να δεις όλες τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του ανανεωμένου S4, σε ένα όμορφο video που έχει γυριστεί στην περιοχή του Bolzano, στην Ιταλία.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Audi S4 TDI

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...