Η BMW ίσως καταργήσει ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά της μοντέλα

Σχετικά άρθρα

Η BMW έχει ανακοινώσει ένα σχέδιο εξοικονόμησης 12 δισ. ευρώ και μια νέα αναφορά θέλει την γερμανική εταιρία να μην βγάζει στην αγορά τις νέες γενιές μερικών εκ των πιο χαρακτηριστικών μοντέλων της.

Σύμφωνα με τις αναφορές του Automobile Magazine, η BMW μετά την κατάργηση της 3-Series Gran Turismo, δεν θα κατασκευάσει τις επόμενες γενιές των 2-Series Cabrio, 8-Series Coupe, 8-Series Cabrio και Z4.

H 8-Series Gran Coupe θα συνεχίσει, ενώ θα καταργηθεί και η 7-Series με το κανονικό μεταξόνιο, μιας και οι πωλήσεις της Σειράς 7 με το μακρύ μεταξόνιο είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές με το κανονικό μεταξόνιο.

Η X2 είναι ένα ακόμη μοντέλο της BMW που κινδυνεύει να καταργηθεί, μιας και οι πωλήσεις της στην Ευρώπη το 2018 ήταν μόλις το 33% των αντίστοιχων πωλήσεων της X1.

Σε ότι αφορά την 2-Series Active Tourer αυτή τελικά θα έχει νέα γενιά, μιας και θα καταργηθεί μόνο η 2-Series Gran Tourer. Η νέα γενιά της 2-Series Active Tourer θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στη διετία 2020-2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...