F1: Η Alfa Romeo Racing ανακοίνωσε τον νέο επικεφαλής αεροδυναμικής της

Σχετικά άρθρα

Μετά την επιστροφή του Simone Resta στην Ferrari, και την προαγωγή του επικεφαλής της αεροδυναμικής της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team, Jan Monchaux, στο ρόλο τεχνικού διευθυντή, η θέση του αεροδυναμιστή στην ιταλοελβετική ομάδα είχε μείνει κενή.

Σήμερα, όμως, ανακοινώθηκε ότι ο Alessandro Cinelli είναι ο νέος επικεφαλής αεροδυναμικής της Alfa Romeo Racing, αντικαθιστώντας τον Jan Monchaux. Ο Cinelli προέρχεται από την ομάδα της Ferrari όπου τα τελευταία 17 χρόνια κατείχε μια σειρά θέσεων στο τμήμα της αεροδυναμικής, και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 19 Αυγούστου.

Για το λόγο αυτό, ο Frederic Vasseur, επικεφαλής της ομάδας και CEO της Sauber Motorsport AG, δήλωσε:

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που καλωσορίζω τον Alessandro. Εντάσσεται σε μια δυνατή ομάδα αεροδυναμικής και πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει την ήδη καλή προσπάθεια μας. Οι πρόσφατες αλλαγές δείχνουν τη θέληση μας να βελτιώσουμε τις δομές μας στηριζόμενοι στη βάση της ομάδας που μας βοήθησε να εξελιχτούμε τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Alessandro Cinelli, είπε:

Είμαι ενθουσιασμένος για την ένταξη μου στην ομάδα και ανυπομονώ να αναλάβω τη θέση ενός τμήματος που έχει ιδιαίτερα ταλαντούχους ανθρώπους. Στόχος μου είναι να εστιάσω στις σταθερές βάσεις που έχουν ήδη τεθεί από την ομάδα και να βοηθήσω να φέρουμε θετικά αποτελέσματα στους αγώνες. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στην ίδια σωστή κατεύθυνση και να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στην ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...