Ο Romain Grosjean θα επιστρέψει στην F1 για μια δοκιμή με μονοθέσιο της Mercedes

Σχετικά άρθρα

Ακριβώς επτά μήνες μετά από το τρομακτικό ατύχημα στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ο Romain Grosjean θα επιστρέψει στο cockpit ενός μονοθέσιου της F1, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από μονοθέσιο της Mercedes.

Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρονος Γάλλος δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετίσει τον κόσμο της F1 όπως θα ήθελε, καθώς τα σοβαρά εγκαύματα στα χέρια του δεν του επέτρεψαν να τρέξει στους δύο τελευταίους αγώνες της προηγούμενης σεζόν.

Καθόσον ο Grosjean ανάρρωνε στο νοσοκομείο, έλαβε την υπόσχεση από τον επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Toto Wolff, ότι θα του δώσει μια δοκιμή με μονοθέσιο της Mercedes, για να εξασφαλίσει ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην F1 με τον δικό του τρόπο.

Έτσι, ο Grosjean θα οδηγήσει τη W10 -με την οποία ο Lewis Hamilton κέρδισε το πρωτάθλημα το 2019- σε μια δοκιμή ολόκληρης ημέρας στην πίστα του Paul Ricard στις 29 Ιουνίου, λίγο μετά την διεξαγωγή του γαλλικού Grand Prix.

Επιπλέον, ο Grosjean θα οδηγήσει το μονοθέσιο για μια σειρά γύρων επίδειξης, πριν από τον εντός έδρας αγώνα στην ίδια πίστα, δύο ημέρες νωρίτερα.

Δες ακόμα

Νέα, άκρως αναλυτική ψηφιακή αναπαράσταση, μας δείχνει το ατύχημα του Romain Grosjean

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...