GP Ουγγαρίας 2019, FP3: Ο Hamilton πιο γρήγορος

Σχετικά άρθρα

Τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά είχαν πολύ δράση, καθώς -μετά τις χθεσινές βρόχινες συνθήκες- όλες οι ομάδες θέλησαν να πάρουν δεδομένα για ρυθμό αγώνα και κατατακτηρίων. Η περίοδος διήρκεσε 50 λεπτά, αντί για 1 ώρα, καθώς λίγο πριν την έναρξη της χύθηκαν λάδια στην στροφή 4 της πίστας κατά την διάρκεια του αγώνα της F2.

Η απόδοση των τριών κορυφαίων ομάδων στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά δίνει ελπίδες ότι οι κατατακτήριες στην πίστα του Hungaroring θα είναι συναρπαστικές, καθώς οι τρεις πρώτοι οδηγοί είχαν διαφορά μόλις 0,082 δευτ., με τις συνθήκες στην πίστα να ήταν ιδανικές. Ταχύτερος όλων ήταν ο Lewis Hamilton, που με χρόνο 1 λεπτό και 16,084 δευτ. σημείωσε νέο ρεκόρ πίστας. Τον ακολούθησε κατά πόδας ο Max Verstappen, ενώ τον τρίτο χρόνο έκανε ο Sebastian Vettel.

Τα highlights

Ο Valtteri Bottas έφερε την δεύτερη Mercedes στην τέταρτη θέση, όντας και αυτός πολύ κοντά με τους πρωτοπόρους (0,271 δευτ.). Πίσω από τον Φιλανδό ήταν η έτερη Ferrari του Charles Leclerc, με τον Pierre Gasly να ολοκληρώνει την πρώτη εξάδα, κάτι που φαινομενικά δείχνει ότι οι τρεις ομάδες είναι πολύ κοντά.

Ο Lando Norris ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακός, όντας “best of the rest”, με την Alfa Romeo του Kimi Raikkonen να μπαίνει ανάμεσα στους δύο οδηγούς της McLaren, καθώς τον ένατο ταχύτερο χρόνο στο FP3 έκανε ο Carlos Sainz. Την δεκάδα ολοκλήρωσε ο Kevin Magnussen, όντας οριακά μπροστά από τον team-mate του, Romain Grosjean.

Απογοήτευση στα πρόσωπα των ανθρώπων της Renault και Toro Rosso, με τους Nico Hulkenberg και Daniel Ricciardo να βρίσκονται στην 13η και 16η θέση αντίστοιχα, και με τους Daniil Kvyat και Alex Albon στην 12η και 17η θέση αντίστοιχα. Η βελτίωση της Williams συνεχίζεται, αλλά η βρετανική ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Τα αποτελέσματα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...