McLaren GT by MSO

Σχετικά άρθρα

H McLaren στο Pebble Beach θα παρουσιάσει το GT που έχει δεχτεί την φροντίδα της MSO. Είναι βαμμένο σε δύο χρώματα, στα MSO Defined Flux Silver και MSO Bespoke Satin Graphite, υπάρχουν χρωμιομένες λεπτομέρειες, εξάτμιση τιτανίου και γυαλιστερές ζάντες.

Στο εσωτερικό συναντάμε ειδικά διακοσμητικά στις πλάτες των καθισμάτων, στο αλεξήλιο, στις πόρτες και στο υποβραχιόνιο. Επίσης έχει λευκές δερμάτινες επενδύσεις και carbon στοιχεία.

Το αυτοκίνητο φορά τον 4,0-λιτρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης 620 ίππων στις 7.500 σ.α.λ με 630 Nm ροπής μεταξύ 5.500 και 6.500 σ.α.λ. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το αυτοκίνητο να έχει τρία προγράμματα λειτουργίας (Comfort, Sport, Track).

Τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,2 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 326 χλμ/ώρα. Χρειάζεται 127 μέτρα για να φρενάρει από τα 200 στα 0 χλμ/ώρα και 32 μέτρα για τα 100-0 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...