Η ιστορία του GT-R R34 του δεύτερου Fast and Furious

Σχετικά άρθρα

Νέο video από τον Craig Lieberman, διευθυντή τεχνολογίας του πρώτου και του δεύτερου Fast and Furious, στο οποίο μας μιλά για το πως κατασκεύασε το Nissan GT-R R34 που οδηγούσε ο Paul Walker.

Το αυτοκίνητο ήταν βαμμένο σε μαύρο χρώμα από το εργοστάσιο και ήταν το πρώτο GT-R R34 που είχε πάρει νόμιμη άδεια για να κινείται στους δρόμους των ΗΠΑ. Δεν άνηκε ποτέ στον Paul Walker, αλλά στον Lieberman, ο οποίος το είχε αγοράσει έναντι 78.000 δολαρίων.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων αγοράστηκαν ακόμη 4 GT-R R34 έναντι 48.000 δολάρια έκαστο και στάλθηκαν από την Ιαπωνία στις ΗΠΑ με πτήση cargo. Τα αυτοκίνητα βελτιώθηκαν από την West Coast Customs και επιλέχθηκε το ασημί χρώμα με τα μπλε αυτοκόλλητα. Ακολούθησαν φυσικά και μηχανικές βελτιώσεις.

Επίσης αγοράστηκε ένα ακόμη GT-R, το οποίο βρισκόταν στην Αγγλία και ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην σκηνή με το άλμα.

Διάβασε επίσης

Η ιστορία της περίφημης Supra του πρώτου Fast and Furious

Έτσι στο πρώτο Fast and Furious είχαν πολλά βελτιωμένα αυτοκίνητα με λίγα χρήματα

Η ιστορία των 7 Honda Civic του 1ου Fast and Furious

Το Nissan Skyline του 2 Fast 2 Furious παραλίγο να ήταν ένα Dodge Neon SRT-4

Το πράσινο Eclipse του Paul Walker από το 1ο Fast and Furious και τα μυστικά του

Η ιστορία πίσω από το μπλε Maxima του 1ου Fast and Furious

Μάθε για το Integra GSR του 1ου Fast and Furious

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ελβετός αντιπρόσωπος βγάζει στην αγορά το Peugeot 208 Rallye

Εάν είσαι λάτρης των hot hatches θα αγαπήσεις το Peugeot 208 Rallye που δημιούργησε ο αντιπρόσωπος της Peugeot, Garages Hotz SA, μια αντιπροσωπεία στο...

Επίσημο: Νέο Dacia Duster

Μετά την χθεσινή διαρροή, η Dacia παρουσίασε σήμερα επίσημα την τρίτη γενιά του Duster, με το μοντέλο σχεδιαστικά να ακολουθεί τη προσέγγιση του Bigster...