Η πορτοκαλί Toyota Supa που οδηγούσε ο Paul Walker στην πρώτη ταινία του Fast and Furious, είναι ένα από τα 15 πιο εμβληματικά αυτοκίνητα όλων των ταινιών Fast and Furious.

O Craig Lieberman, διευθυντής τεχνολογίας του πρώτου και του δεύτερου Fast and Furious, ανέβασε ένα ακόμη video στο κανάλι του στο YouTube, στο οποίο μας μιλά το πως κατασκεύασε τη συγκεκριμένη Supra.

Το αυτοκίνητο άνηκε στον Lieberman, ο οποίος το αγόρασε το 1997. Ήταν παραγωγής του 1994 και το αγόρασε τότε για 24.000 δολάρια. Ξεκίνησε αμέσως το tuning και ο 2JZ κινητήρας έφτασε να αποδίδει 650 άλογα. Φόρεσε νέο bodykit, βάφτηκε σε πορτοκαλί χρώμα (το αυτοκίνητο ήταν άσπρο από το εργοστάσιο).

Όταν επιλέχθηκε να συμμετάσχει στη ταινία, το αυτοκίνητο βάφτηκε ξανά στο χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα, φόρεσε νέο bodykit με τεράστια πίσω αεροτομή και νέα αυτοκόλλητα.

Κατά την διάρκεια της ταινίας αγοράστηκαν 8 ακόμη Supra, που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Το αυθεντικό αυτοκίνητο πουλήθηκε στην Ολλανδία έναντι 185.000 δολαρίων. Αρκετά από τα υπόλοιπα Supra επαναχρησιμοποιήθηκαν στην δεύτερη ταινία, αφού ξαναβάφτηκαν και φόρεσαν νέα bodykit και νέες ζάντες. Στη συνέχεια, και αυτά τα αυτοκίνητα πουλήθηκαν.