Το πράσινο Eclipse του Paul Walker από το 1ο Fast and Furious και τα μυστικά του

Σχετικά άρθρα

Αν έχει δει την πρώτη ταινία του Fast and Furious δεν γίνεται να μην θυμάσαι το πράσινο Mitsubishi Eclipse που οδηγούσε ο Paul Walker. Σύμφωνα με τον Craig Lieberman, διευθυντή τεχνολογίας του πρώτου και του δεύτερου Fast and Furious, το αυτοκίνητο εκείνο δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο βελτιωμένο όσο φανταζόμασταν.

Ο Lieberman πήρε μια συνέντευξη από τον John Lapid, τον ιδιοκτήτη και τον άνθρωπο που κατασκεύασε το Eclipse και θα τον ακούσεις να λέει το πως το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σε αυτό που είδαμε στην ταινία αλλά και το τι έκαναν, προκειμένου να φαίνεται πως είναι άκρως βελτιωμένο, αλλά η αλήθεια είναι πως το αυτοκίνητο δεν ήταν όσο βελτιωμένο φανταζόσουν.

Διάβασε ακόμη

Έτσι στο πρώτο Fast and Furious είχαν πολλά βελτιωμένα αυτοκίνητα με λίγα χρήματα

Παραδείγματος χάρη, ο ήχος της εξάτμισης του Eclipse της ταινίας, ήταν μια μίξη ενός κομπρεσοράτου CRX και ενός turbo Integra. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα μάθεις στο video.

Διάβασε επίσης

Το Nissan Skyline του 2 Fast 2 Furious παραλίγο να ήταν ένα Dodge Neon SRT-4

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ελβετός αντιπρόσωπος βγάζει στην αγορά το Peugeot 208 Rallye

Εάν είσαι λάτρης των hot hatches θα αγαπήσεις το Peugeot 208 Rallye που δημιούργησε ο αντιπρόσωπος της Peugeot, Garages Hotz SA, μια αντιπροσωπεία στο...

Επίσημο: Νέο Dacia Duster

Μετά την χθεσινή διαρροή, η Dacia παρουσίασε σήμερα επίσημα την τρίτη γενιά του Duster, με το μοντέλο σχεδιαστικά να ακολουθεί τη προσέγγιση του Bigster...