Prost: Η Renault προσέφερε μονοετές συμβόλαιο στον Hulkenberg, αλλά το απέρριψε

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα, η Renault Sport F1 έκανε γνωστό ότι ο Esteban Ocon υπέγραψε ένα διετές συμβόλαιο, όντας επίσημος οδηγός της από το 2020. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Nico Hulkenberg κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα για την επόμενη σεζόν, αν και το όνομα του ακούγεται έντονα για την Haas, αντικαθιστώντας τον Romain Grosjean.

Πριν, όμως, φτάσουμε σε αυτήν την απόφαση, ο Alain Prost, μη εκτελεστικός διευθυντής της Renault και τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, αποκάλυψε ότι η Renault προσέφερε συμβόλαιο ενός έτους στον Γερμανό, αλλά αυτός το απέρριψε.

Χαρακτηριστικά ο Prost δήλωσε στο Canal Plus:

Είναι ωραίο ότι ο Ocon είναι Γάλλος, αλλά δεν θα ήταν λογικό να το κάνουμε αυτό αποφασιστικό παράγοντα. Αντίθετα, ήταν αποφασιστικής σημασίας να προσφέρουμε στον Nico Hulkenberg ένα συμβόλαιο ενός έτους με επιλογή για το 2021, αλλά ήθελε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, χωρίς option. Χωρίς να το αναλύσω τώρα: έκανε σπουδαία δουλειά για τη Renault, αλλά μετά από τρία χρόνια είδε ότι δεν προχωρούμε τόσο γρήγορα στο σασί, όπως ελπίζαμε όλοι. Χρειαζόμασταν κάποιον με περισσότερη φρεσκάδα, μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Ο Esteban Ocon φέρνει μια εντελώς νέα δυναμική στην ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα