Το κλασσικό Volkswagen Beetle έγινε ηλεκτρικό

Σχετικά άρθρα

Οι άνθρωποι της Volkswagen Group Components και της eClassics συνεργάστηκαν και ετοίμασαν την ηλεκτρική εκδοχή του κλασσικού Σκαραβαίου.

Το e-Beetle, όπως ονομάστηκε, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης την ερχόμενη εβδομάδα και χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης τουe-up!.

Έτσι συναντάμε έναν ηλεκτροκινητήρα 82 ίππων που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 36,8 kWh που χαρίζει αυτονομία 200 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Η μπαταρία υποστηρίζει ταχυφόρτιση και μέσα σε μια ώρα φόρτισης, αποκτά αυτονομία 150 χιλιομέτρων.

Το αυτοκίνητο κάνει τα 0-50 χλμ/ώρα σε 4 δευτερόλεπτα, τα 0-80 χλμ/ώρα έρχονται σε κάτι περισσότερο από 8 δευτερόλεπτα, έχει τελική ταχύτητα 150 χλμ/ώρα, με το βάρος του να ανέρχεται στα 1.280 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr