H Tesla πάει άμεσα το Model S στο Nurburgring, για να απαντήσει στην Taycan

Σχετικά άρθρα

Δύο ημέρες μετά τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της Taycan, ο Elon Musk φαίνεται να έχει ήδη έτοιμη την απάντηση στις επιδόσεις της πρώτης ηλεκτροκίνητης Porsche. Και αυτό γιατί πριν λίγη ώρα, ο CEO της Tesla έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι την ερχόμενη εβδομάδα ένα Model S θα βρεθεί στο Nurburgring. Ωστόσο φωτογραφίες του Misha Charoudin δείχνουν πως ήδη ένα Model S βρίσκεται στο ‘Ring, με το αυτοκίνητο να φορά αεροτομή και Michelin Pilot Sport Cup 2 ελαστικά.

Παρότι δεν αναφέρει τον ακριβή λόγο που θα βρεθεί στην διάσημη γερμανική πίστα το Model S, θεωρείται βέβαιο ότι η αμερικάνικη εταιρία θέλει να “σπάσει” τον χρόνο που έγραψε η Taycan. Όπως ξέρεις, η Taycan σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 7:42.34 στο Nurburgring Nordschleife, με τον χρόνο να σημειώνεται στην διαδρομή των 20,6 χιλιομέτρων. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Lars Kern, και ο χρόνος αποτελεί νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο ‘Ring από ένα τετράπορτο ηλεκτρικό μοντέλο.

Εκτός της παραπάνω ανακοίνωσης, ο Musk “κορόιδεψε” την Porsche, ότι η λέξη Turbo δεν σημαίνει αυτό που νομίζει η γερμανική εταιρία, εννοώντας ότι είναι “άκυρη” η ονομασία των εκδόσεων της Taycan, Turbo και Turbo S.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr