Γιορτάζοντας τα 60στά γενέθλια της Mini στην Αθήνα

Σχετικά άρθρα

Πριν από εξήντα χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου 1959, η British Motor Corporation (BMC) παρουσίασε ένα μοντέλο το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν θα περίμενε ποτέ να γίνει αυτό που ξέρουμε σήμερα.

Ένας λόγος αυτής της τεράστιας επιτυχίας είναι ότι από την αρχή, το Mini πληρούσε όλες τις απαιτήσεις της εποχής του, προσφέροντας παράλληλα και άλλα πλεονεκτήματα. Με μήκος 3,05 μέτρα και τιμή λιανικής 496 λιρών Αγγλίας, το Mini ήταν απλά τέλειο για μικρούς χώρους στάθμευσης και χαμηλά budget. Μέσα από την οδηγική του συμπεριφορά και τις αναλογίες του, το Mini προσέλκυσε την προσοχή οδηγών που εκτός από συμπαγείς διαστάσεις και οικονομική κατανάλωση, αναζητούσαν και σπορ επιδόσεις, κυρίως στις στροφές και ένα ξεχωριστό στυλ στο δρόμο.

Όπως καταλαβαίνεις, το 2019 η εταιρία γιορτάζει τα 60στά γενέθλια του μοντέλου, και για το λόγο αυτό την περασμένη Τετάρτη η Mini Ελλάς διοργάνωσε ένα κατάλληλο πάρτι γενεθλίων. Με καλοκαιρινή διάθεση σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σκηνικό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, που θύμιζε θερινό κινηματογράφο, βρεθήκαμε σε ένα εξαιρετικό σκηνικό μαζί με ανθρώπους από το χώρο της μόδας, και εκπρόσωπους των Mini Clubs, και “ταξιδέψαμε” στο χρόνο με μουσική και κινηματογραφικές σκηνές από τη δεκαετία του ‘60 μέχρι και σήμερα.

Beatles, Rolling Stones, Madonna, Peter Sellers, Diana και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους “στίγμα” στην ιστορία, δημιούργησαν μία άκρως ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, χαράς αλλά και νοσταλγίας στους παρευρισκόμενους. Την ιστορική αναδρομή από δεκαετία σε δεκαετία ανέλαβε να αφηγηθεί ο γνωστός δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός του Best Radio, Θεοδόσης Μίχος, ο οποίος έδωσε μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά κάνοντας ο ίδιος τις μουσικές επιλογές. Φίλοι και κάτοχοι αυτοκινήτων Mini είχαν την ευκαιρία να διηγηθούν όμορφες ιστορίες, εμπειρίες και να μοιραστούν απόψεις για την αγαπημένη τους μάρκα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...