Δες το Golf R Performance να τελικιάζει στην Autobahn

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen προσφέρει το πακέτο Performance στο Golf R που προσθέτει στο αυτοκίνητο εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic, μεγάλα φρένα, ζάντες αλουμινίου 19″ με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 και στο εσωτερικό υπάρχουν carbon διακοσμητικά.

Επίσης έχει ελαφρώς διαφορετικό bodykit που βελτιώνει την αεροδυναμική, με νέα πίσω αεροτομή, αλλά και νέες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης και στο σύστημα ανάρτησης.

Στο video αυτό θα δεις το αυτοκίνητο να πιάνει την τελική του ταχύτητα σε ένα τμήμα των γερμανικών Autobahn που δεν έχει όριο ταχύτητας. Κάτω από το καπό του φορά τον 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 310 ίππων με 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 6τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να περνά στον δρόμο από όλους τους τροχούς, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...